מאפינס אנגליים תוצרת בית. רך ופלאפי מבפנים ועמוס טונות של פינים ונקניקיות. המאפינס האנגלים הקלים האלה כל כך טובים (ובריאים יותר) מחנות שנקנו! הם גם הרבה יותר קלים להכין ממה שהייתם חושבים!
כשהייתי בהריון חיפשתי מתכוני ארוחת בוקר שיהיו קלים להכנה ולשכבה במקפיא. נתקלתי בחבורה של מתכוני כריכי ארוחת בוקר מקפיאים אבל כולם נדרשו מאפינס אנגלי. חיפשתי לנצח בניסיון למצוא חבילה של מאפינס אנגלים שיש בהם מינימום חומרים נקיים. למותר לציין שמעולם לא הצלחתי למצוא כזו שהרגשתי טוב באכילה ולכן המשכנו לבחון הכנת מאפינס אנגלי ביתי משלנו!
המאפינס האנגלים הקלים והביתיים האלה עמוסים בפינים ונקניקיות וטעמם הרבה יותר טוב ממה שנרכש בחנות! הם פריכים להפליא וחומים זהובים מבחוץ עם האמצע והרך מבפנים. אלה באמת המאפינס האנגלי הביתי הטוב ביותר!
הם מושלמים מעצמם עם מעט חמאה או ריבה, משמשים בביצים בנדיקט (האהוב עלי) או מכינים לכריך ארוחת בוקר!
רכיבים
קמח לכל המטרה: ניתן להשתמש ב -1 / 2 קמח מלא להכנת מאפינס אנגלי מחיטה מלאה.
חלב וסוכר גרגירי: מכיוון שמתכון זה משתמש בשמרים יבשים פעילים, השמרים זקוקים לחלב וסוכר כדי להפעיל. אתה יכול גם להשתמש בדבש במקום הסוכר הגרגר.
שמרים: משתמשים בחבילה אחת של שמרים פעילים.
קמח תירס: מפוזרים על קרקעית המחבת לפני שמוסיפים את הבלילה. זה נותן למאפינס האנגלים את קמח התירס הרגיל שלהם מלמעלה ותחתית ושומר על המאפינס להידבק למחבת.
חמאה לא מלוחה: מעניקה לעושר המאפין האנגלי וטעם חמאה!
איך מכינים מאפינס אנגלים?
ממיסים סוכר: חלב מיקרוגל עד חם, 1-2 דקות. לאחר מכן מוסיפים 1 כף סוכר, חמאה ומלח לחלב המחומם ומערבבים לאיחוד להמסת הסוכר. הניחו בצד.
פריחת שמרים: בקערה נפרדת מוסיפים מים חמים, 1/4 כפית סוכר ושמרים. תן לשבת במשך 5 דקות לפרוח.
שלב את הבלילה: הוסף קמח לקערה גדולה יחד עם תערובת החלב ותערובת השמרים. מערבבים רק עד לאיחוד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לה לנוח 30 דקות.
מחקיקים את הבלילה: אבק את תחתית מחבת הברזל הקרה או כרית התבשיל הכבדה בחופשיות עם ארוחת תירס. מרססים את פנים הטבעות בתרסיס לבישול שאינו מקלות ומניחים על גבי קמח התירס. בעזרת 2 גרם. סקופ (גודל מס '16) סקופ הבלילה לטבעות.
לבשל: מכסים את התבנית במכסה. הפוך את הכיריים לחום בינוני נמוך. מבשלים כ -7 דקות לצד. צפו מקרוב בכדי להבטיח שהם לא יהיו שחומים מדי. הסר את הטבעות לפני שמעיף את המאפינס. הסר את המאפינס למתקן קירור כאשר המדחום מגיע ל 200 מעלות צלזיוס.
מגישים: אפשר למאפינס להתקרר ואז מגישים מייד עם חמאה, ריבה או בכריך ארוחת בוקר!
אתה יכול להקפיא מאפינס אנגלים?
כן! המאפינס האנגלים האלה קופאים ממש טוב! אנחנו אוהבים להכפיל את האצווה ולהקפיא את כל המאפינס ולשלוף אותם לכריכים לפי הצורך. ניתן לשמור אותם במקפיא עד 3 חודשים. אני מוצא את התוצאות הטובות ביותר שעטיפת כל מאפין בנייר אלומיניום ואז הנחתו בשקית זיפלוק עוזרת לשמור על טריות המאפינס ולהימנע מכל שריפת מקפיא.
טיפים להכנת מאפינס אנגלי ביתי?
כדי להכין את המתכון הזה אינך צריך טבעות מאפין. אתה יכול להכין אותם גם בלי (הבצק יתפשט מעט והמאפינס לא יהיו בצורת עגול אחידה אבל הם עדיין יהיו טעימים מדהימים. אתה יכול גם להכין משלך (שעשינו) על ידי קיפול דף נייר אלומיניום ל רצועה ארוכה ואז יוצרת אותה למעגל.
במקום לחתוך את המאפין האנגלי לחצי עם סכין השתמש בשני מזלגות כדי לפתוח את המאפין לקבלת פסים ואגסים אופטימליים.
כאשר מזמינים שף פרטי, ניתן לכלול גם מנה זו בתפריט.